Hvor vigtigt det end kan være at slippe fri af de psykiske bindinger, som alt for ofte begrænser os, så får livet dog først for alvor fylde og mening, når vi føler vi for alvor begynder at skabe det liv vi ønsker os, privat såvel som professionelt.
Her udgør coachingens målrettede teknikker et vigtigt supplement til de teknikker, vi i øvrigt anvender på Kilden, både for dig personligt og i dit arbejde som terapeut.
Vi vil også arbejde med udvalgte teknikker fra NLP terapi, som på en spændende og kreativ måde vender negative forestillinger til mere konstruktive, hvad enten det drejer sig om fortid eller nutid/fremtid.
Hvor man normalt alene anvender NLP og coaching i samtalen, vil vi inddrage de bagvedliggende teknikker i healingsmassagen, så du også her får muligheden for et lige så dybt og målrettet arbejde som i samtalen.
Sidst men ikke mindst vil vi arbejde med den terapeutiske yoga, som Inga-Clara har udviklet. Den terapeutiske yoga består både af enkle men  dybtvirkende yogaøvelser, der på en god måde supplerer massagen og samtalen. Du lærer at instruere en række enkle øvelser, som giver din klient mulighed for selv at arbejde videre mellem behandlingerne.  F.eks. øvelser, der kan hjælpe med til at opløse lændesmerter. Og vel at mærke øvelser, som alle kan være med i.
Samtidig kommer du til at erfare og mærke yogaens virkning på krop og sind. Og ikke mindst lejlighed til at opleve den dybe virkning, der vokser ud af en kombination af yoga og healing.

Coahing, NLP og terapeutisk yoga strækker sig over 2 x 50 timer og min. 40 timers smågruppe arbejde.

Forløbet kan tages som ét de to specialer på uddannelsen som Healingsmassage og Samtaleterapeut men det er også godkendt som RAB efteruddannelse af Foreningen af Healingsterapeuter.