Når hvidt lys rammer et prisme, dannes et fantastisk spekter af farver, fra den dybeste røde til den mest forfinede violette. Ja faktisk fortsætter spektret langt ud over, hvad øjet opfatter.
De energier vi arbejder med i healing fordeler sig på tilsvarende vis over et næsten ufatteligt bredt spektrum, fra kroppens basale livsenergi, over de rent psykiske energier til de mest forfinede spirituelle.
I spektralhealing søger vi at skabe kontakt til og bevidsthed på alle niveauer, et arbejde der kræver, at også healeren strækker sin egen bevidsthed til det yderste og skaber kontakt til de allerfineste, spirituelle lag af sit eget sind.
Arbejdet med drømme udgør et helt unikt redskab i ethvert udviklingsforløb – men specielt sammen med den indvirkning healingsmassagen har på vore drømme, åbner de op for nogle unikke muligheder, både for dig personligt og i forhold til dine klienter.
Du kommer til at arbejde med drømme ud fra en række forskellige teorier, både de klassiske som Freud og Jung og nyere som gestaltterapi og intuitiv drømmetydning. Så du kommer til både at støtte andre i at forstå deres drømme og til selv at opleve, hvad dine drømme kan sige dig.

Spektralhealing & Drømmetydning strækker sig over 2 x 50 timer og min. 40 timers smågruppe arbejde.

Forløbet kan tages som ét de to specialer på uddannelsen som Healingsmassage og Samtaleterapeut men det er også godkendt som RAB efteruddannelse af Foreningen af Healingsterapeuter.