Efter at have uddannet terapeuter i 30 år har vi valgt ikke længere at tage nye kursister ind for i stedet at fokusere på efteruddannelser og andre special kurser til vore gamle studerende.

Uddannelsen

En 1-årig uddannelse som eksamineret Afspændingsmassør med undervisning i en omsorgsfuld, afspændende massage, der kombinerede rolige, nærværende strøg med dybtvirkende afspændings- og healingsteknikker.

En hjælp mod stress, spænding og uro

Uddannelsen til afspændingsmassør henvendte sig til dem der ønsker en massageuddannelse, som rummede konkrete og værdifulde redskaber til både at hjælper klienter, der med fysiske spændinger og uro i krop og sind, f.eks. rastløshed,  tankemylder, manglende koncentrationsevne, søvnproblemer…
 

Afspænding mere nødvendig end nogensinde før

I en tid, hvor der stilles stadig større krav til os, bliver uro, stress og opspænding stadig mere almindeligt. Og manglen på ro, nærvær og afspænding tilsvarende større.
Her udgør Kildens særlige tilgang til afspændingsmassage et fantastisk redskab til at hjælpe selv den meget stressede ned i tempo, tilbage i kontakt med sig selv.
Kursisterne har lært at arbejde med en kombination af en rolig, omsorgsfuld kropsmassage og dybtvirkende afbalancerings- og healingsteknikker.
En afspændingsmassage, der har en dyb virkning på både krop og sind og formår at opløse selv gamle, fastlåste spændinger og smertetilstande.