Healingsmassage kombinerer healing og massage

Da vi i sin tid faldt for netop healingsmassagen, så vi først og fremmest denne form for healing kombineret med massage som et unikt redskab til at forstå og kunne bearbejde sammenhængen mellem den fysiske krop, psyken og den spirituelle side af livet.

Dengang en alternativ måde at anskue mennesket på, som de sidste år gradvist har smittet af på den såkaldt etablerede verden. Selvom det går langsomt, anser heldigvis stedse flere f.eks. læger, at der bag fysiske spændinger og sygdomme ofte gemmer sig psykiske og følelsesmæssige årsager.

Vores erfaring med healingsmassage

Vi har i årenes løb set nogle utroligt flotte resultater på, hvad massage kombineret med healing og samtalen har kunnet bibringe den enkelte. Fra en velvære og afspænding, som mange ikke kan huske at have oplevet før. Over gamle spændinger, migræner og andre skavanker, der endeligt slipper taget. Til personlig udvikling med dybe erkendelser og indsigter og nyt mod på livet. Og en dyb oplevelse af at hvile i sig selv.

Effekten af massage og healing er dokumenteret

Mange har tænkt på alternativ behandling som noget man skulle tro på, for at det virkede. Men både massagens og samtaleterapiens virkning er faktisk ganske veldokumenteret gennem forskning.

Massage og healing som virksomhedsløsning

Og rigtig mange virksomheder og institutioner har efterhånden fået øje på den positive side ved at tilbyde massage til deres medarbejdere. Et firmagode, som virker helsebringende for medarbejderne og er en økonomisk gevinst for arbejdspladsen gennem mere tilfredse medarbejdere og mindre sygefravær.

Jo mere vi i de forløbne år har beskæftiget os med healingsmassage, jo dybere og bredere et redskab har åbnet sig for os. Men respekten og omsorgen for den enkelte og for de unikke kvaliteter, der ligger gemt i enhver, er den samme.